27 Oct 2005

Aidilfitri makin hampir...

Pejam celik, pejam celik... lagi seminggu nak raya! Seronoknya perantau berhari raya ialah kerana nak balik kampung... seronoknya balik kampung berhariraya ialah bila ayah bonda masih ada... Sejak kehilangan ayah dan bonda sejak 5 tahun lalu, hariraya aku dah tak seronok lagi macam semasa mereka ada. Tangan mereka yang ku cium selalu sudah tiada lagi... so bagi yang masih ada ibu dan bapa tu pergilah menjengok mereka di kampung...

Besok sehari lagi aku bekerja then cuti sampai 8-11-2005, so is my blog! :) Ucapan rasmi akan aku buat besok di blog ni... :)

You will never find time for anything. If you want time you must make it. - Charles Buxton.

3 comments:

Anonymous said...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a credit rebuild tips site/blog. It pretty much covers credit rebuild tips related stuff.

Come and check it out if you get time :-)

Anonymous said...

Nice Blog!!!   I thought I'd tell you about a site that will let give you places where
you can make extra cash! I made over $800 last month. Not bad for not doing much. Just put in your
zip code and up will pop up a list of places that are available. I live in a small area and found quite
a few. MAKE MONEY NOW

Anonymous said...

You have a great blog here! I have a nascar site. You can find everything from nascar as well as info on all your favorite drivers, the 2005 Nascar schedule, how to get cheap Nascar tickets, track info and more. Check it out when you can :)
Rod

Post a Comment

Thanks for commenting... ;)

What Say You? © 2005 - 2016.