13 Apr 2007

Something to activate your brain cell...

1.       man
-----------
board

Ans. = man overboard



2. stand
-----------
i

Ans. = I understand

ok?....get the drift?
Let's try a few now & see how you fare ???


3. /r/e/a/d/i/n/g/

Ans. = reading between the lines


4. r
road
a
d

Ans. = cross road


5. cycle
cycle
cycle

Ans. = tricycle


6. t
o
w
n

Ans. = downtown


7. le /
/ vel

Ans. = split level


8. 0 !
-------------
M.D.
Ph.D.

Ans. = two degrees below zero


9. knee!
------------
light

Ans. = neon light (knee on light)


10. ii ii
----------
O O

Ans. = circles under the eyes


11. dice
dice

Ans. = paradise


12. t
o
u
c
h


Ans. = touch! down


13. ground
---------------
feet
feet
feet
feet
feet
feet

Ans. = six feet underground

14. he's / himself

Ans. = he's by himself


15. ecnalg

Ans. = backward glance


16. death / life

Ans. = life after death


17 THINK

Ans. think big !! !

18 ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb....
  Ans.  long time no 'c'(see)

0 comments:

Post a Comment

Thanks for commenting... ;)

What Say You? © 2005 - 2016.