29 Sep 2005

What to say...?


Hi there... Today is my first day of blogging kih kih kih :) Orang blog aku pun nak blog tapi apa aku nak tulis aku pun blank... Kalau ada idea(s) tolonglah campak kat aku... that's what friends are for. For this time being my blog is moving slowly...

Hari ni ada upacara tapi aku malas nak hadir. Sememangnya aku malas hadir apa-apa aktiviti since last 5 years... aku cuma layan tenis and my DVD collections... 7.1 surround babe!!! From DTS to DTX-ES, SACD, Dolby ProLogicIIs to Dolby-EX. Apa lagi nak tulis ha? :)

JANGAN LUPA all fellow countrymen/women... Besok (30/9) pembentangan BAJET 2006!!! Sama-samalah kita mengikutinya untuk menyesuaikan diri dan perbelanjaan dengan kehidupan di tahun 2006 nanti...

3 comments:

Anonymous said...

Not bad at all! :) Keep up the good work.

Friend said...

Amboi!!! Blog lah pulak! Blog blog jugak kerja mesti jalan. Baguslah dah ada tempat nak luahkan rasa dan lepaskan geram! :) Cheers.

Anonymous said...

aku pungg nakk menconteng arang lerr kat ko nyerr blogg yangg takk seberapaaa nakk berkenannn nih...

apa2 pung selamat maju jayaaa...

Post a Comment

Thanks for commenting... ;)

What Say You? © 2005 - 2016.